Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta Carbonara
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta Carbonara
Stap 1
Klop de eidooiers en voeg de Parmezaanse kaas toe. Zet apart.
Stap 2
Bak de spekblokjes tot ze knapperig zijn. Haal de pan van het vuur en laat de spekjes in de pan.
Stap 3
Kook de spaghetti in ruim kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en bewaar 1 soeplepel kookvocht.
Stap 4
Schep de spaghetti bij het spek. Giet het ei-Parmezaan mengsel en de soeplepel kookvocht erbij en hussel snel door elkaar. Let op: de pan mag niet op het vuur staan, anders krijg je roerei.
Stap 5
Breng op smaak met peper en eventueel wat extra geraspte Parmezaanse kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie564 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten45 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd10 g
Trefwoorden
