Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta pesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta pesto
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken. Besprenkel met de olijfolie.
Stap 2
Laat ondertussen de mozzarella balletjes uitlekken en halveer de kerstomaatjes. Snijd de puntpaprika in ringetjes.
Stap 3
Voeg de pasta toe aan een grote kom en meng de pesto erdoor. Voeg ¾ van de kerstomaatjes, de mozzarella balletjes en de gesneden puntpaprika toe aan de pasta. Meng alles goed door elkaar.
Stap 4
Verdeel de pasta pesto over de borden, gevolgd door de overige kerstomaatjes. Pluk de basilicum en garneer de pasta met de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie4804 kcal
- Eiwit38.1 g
- Koolhydraten111 g
- Vet58.9 gWaarvan verzadigd16.3 g
Trefwoorden
