Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta puttanesca
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta puttanesca
Stap 1
Pel de knoflook en snijd fijn. Verwijder de steel van de rode peper en verwijder de zaadlijsten.
Stap 2
Snijd de peper fijn. Snijd de ansjovisfilets klein en bewaar de olie.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el van de ansjovisolie en bak de ansjovis, peper en knoflook op laag vuur tot de ansjovis bijna is gesmolten.
Stap 4
Voeg de tomatenblokjes toe en schep om met de oregano.
Stap 5
Voeg de pasta met 500 water toe en breng met de deksel op de pan aan de kook.
Stap 6
Kook de pasta zonder deksel in 12- 15 minuten op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.
Stap 7
Schep de olijven en de kappertjes door de pasta en breng op smaak met versgemalen peper. Serveer direct.
