Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastasalade met gegrilde groenten en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastasalade met gegrilde groenten en mozzarella
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de pasta beetgaar. Besprenkel de aubergine en courgette met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de aubergine en courgette over de bakplaat en rooster in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Schep halverwege om.
Stap 2
Giet de pasta af en spoel kort onder koud water. Meng in een ruime kom de pasta met de gegrilde groenten, tomaatjes en pesto. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
Stap 3
Besprenkel de pasta met de balsamicoazijn en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en garneer met de mozzarella.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten65 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd6 g
