Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasteitjes met vegetarische ragout
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasteitjes met vegetarische ragout
Stap 1
Verwarm de oven voor op 165°C. Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper intussen de ui.
Stap 2
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 5 min. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak 3 min. op een middelhoge stand mee. Voeg de zuivelspread, erwten en worteltjes en 400 ml water toe. Verkruimel het bouillonblokje erboven en breng aan de kook. Laat 8 min. zachtjes koken tot een gebonden saus. Roer regelmatig.
Stap 3
Snijd intussen de radijsjes in partjes en meng met de sla en dressing. Breng op smaak met peper.
Stap 4
Vul de pasteitjes met de saus en serveer met de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie715 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten43 g
- Vet49 gWaarvan verzadigd27 g
