Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Peer met hangop en notenkruim
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Peer met hangop en notenkruim
Stap 1
Hang een zeef in een grote kom. Leg een schone, geurvrije theedoek in de zeef en schenk de yoghurt in de theedoek. Knoop de theedoek dicht en zet weg in de koelkast.
Stap 2
Laat de yoghurt minimaal 8 uur uitlekken. Schep de yoghurt in een schone kom, meng met 2 zakjes vanillesuiker en zet koud weg tot gebruik.
Stap 3
Meng op een bord 1 zakje vanillesuiker met het kaneelpoeder. Schil de peren, halveer en verwijder het klokhuis. Bestrooi de peren met het kaneel-vanillesuiker. Doe de suikerpinda’s in de keukenmachine en hak tot grof kruim.
Stap 4
Leg de peerhelften met de bolle kant onder op een dessertbord en vul de peer met een flinke schep hangop. Bestrooi met 1 el notenkruim.
