Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Penne met pompoenpesto en rucola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Penne met pompoenpesto en rucola
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep de pompoenblokjes op de bakplaat om met 1 el olijfolie. Rooster de pompoenblokjes in 20 min. zacht en gaar. Laat ze 15 min. afkoelen.
Stap 2
Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 3
Maal in de keukenmachine of in porties in de hakmolen de pompoen met de knoflook, pompoenpitten en 4 el olijfolie fijn. Schep de helft van de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Giet de penne af. Meng de penne met de pompoenpesto en rucola.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - keukenmachine
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie589 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten81 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
