Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pistoletje crispy garnalen met rauwkostsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pistoletje crispy garnalen met rauwkostsalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de garnalen over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 - 12 minuten. Bak de pistoletjes de laatste 2 minuten mee.
Stap 2
Snijd intussen de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees met schil in blokjes.
Stap 3
Snipper de ui en hak de peterselie fijn. Meng de mayonaise, chilisaus en rice vinegar tot een dressing.
Stap 4
Meng de spitskool, appel, ui en peterselie met 2/3 van de dressing en breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Snijd de pistoletjes open, bestrijk de binnenkant met de rest van de dressing en verdeel de garnalen en 1/3 van de salade erover. Serveer met de rest van de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie704 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten78 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
