Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pita-pizette met mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pita-pizette met mozzarella
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer 4 pitabroodjes overlangs en leg ze met de snijkant naar onderen op de bakplaat met bakpapier.
Stap 2
Snijd 2 bollen mozzarella (à 125 g) in plakjes en verdeel over de pita's. Bestrooi met 4 el tuinerwten (diepvries) en besprenkel met 4 el olijfolie.
Stap 3
Bak de pizzettes in het midden van de oven in ca. 12 min. goudgeel. Breng op smaak met peper en bestrooi met 10 g verse basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie189 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten12 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd5 g
