Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pitabroodje met paddenstoelen gyros
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pitabroodje met paddenstoelen gyros
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de oesterzwammen en shiitake in repen en marineer met 2 el zonnebloemolie en de gyroskruiden.
Stap 2
Snijd het loof van de radijs en snijd de radijs en de tomaat in plakken.
Stap 3
Verdeel de pitabroodjes over een bakplaat en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Pel en snijd intussen de knoflook fijn. Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de knoflook glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak op hoog vuur goudbruin.
Stap 5
Snijd de pitabroodjes open en verdeel de vegan heksenkaas, ijsbergsla, radijs, tomaat en edamame boontjes over de onderkant van het broodje. Schep hier de paddenstoelen gyros op en serveer met extra vegan heksenkaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie588 kcal
- Eiwit21.7 g
- Koolhydraten67 g
- Vet23.7 gWaarvan verzadigd2.3 g
Trefwoorden
