Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pitabroodje met radijs en rosbief
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pitabroodje met radijs en rosbief
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwarm de pitabroodjes circa 5 minuten in de oven en snijd ze open. Meng de roomkaas met de mierikswortel. Haal het loof van de radijsjes en houd apart. Houd 4 radijsjes apart en snijd de rest in dunne plakjes.
Stap 2
Bestrijk de helften van de pitabroodjes met de roomkaas. Leg radijsloof op de onderkanten. Verdeel plakjes rosbief erover en bestrooi met zout en peper.
Stap 3
Verdeel de plakjes radijs erover en vouw de broodjes dicht.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie250 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten25 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd6 g
