Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pitabroodjes met falafel en geroosterde groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pitabroodjes met falafel en geroosterde groenten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de courgette, aubergine en paprika in stukjes. Doe de bloemkool, courgette, aubergine en paprika in een kom. Voeg een scheut olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en een snufje peper toe.
Stap 2
Verdeel de groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ongeveer 25-30 minuten in de oven.
Stap 3
Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 4
Giet een laagje plantaardige olie in een pan en bak de falafel circa 3 minuten.
Stap 5
Snijd de pitabroodjes voor de helft open. Besmeer de pitabroodjes vanbinnen met hoemoes kerrie en hoemoes spicy mango. Beleg met de gegrilde groente en falafel.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie498 kcal
- Eiwit16.4 g
- Koolhydraten60.6 g
- Vet20.2 gWaarvan verzadigd2.5 g
Trefwoorden
