Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittig hoisin gehakt met snijbonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittig hoisin gehakt met snijbonen
Stap 1
Verwijder de steel van de puntpaprika en snijd in ringen, verwijder de zaadlijsten. Snijd de courgette in halve plakken.
Stap 2
Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode chilipeper en snijd fijn. Ris de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de steeltjes fijn. Pel de knoflook en snijd fijn.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie op hoog vuur. Voeg het gehakt, de knoflook, chilipeper en basilicumsteeltjes toe en rul het gehakt.
Stap 4
Voeg de puntpaprika, courgette en snijbonen toe en wok 8 minuten mee. Voeg de hoisinsaus toe en bak nog 3 minuten.
Stap 5
Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijst over de borden. Schep het hoisin gehakt op de rijst en garneer met de basilicumblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie682 kcal
- Eiwit33.1 g
- Koolhydraten83.1 g
- Vet23.1 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
