Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige pinda-tempébowl met mihoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige pinda-tempébowl met mihoen
Stap 1
Bereid de mihoen. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken. Doe de pindakaas, kokosmelk, 2 el sambal, gembersiroop en ketjap in een pan en verwarm op een lage stand. Voeg wat water toe als de pindasaus te dik is.
Stap 2
Verhit intussen 2 el olie in een koekenpan en bak de tempé ca. 5 min. Verhit de overige olie in een koekenpan en bak de wokgroente met de overige sambal 5 min.
Stap 3
Schep de pindasaus in 4 diepe borden en verdeel de tempé, wokgroente, taugé, wortel, limoen en katjang pedis in componenten erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie1215 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten89 g
- Vet75 gWaarvan verzadigd17 g
