Pittige Thaise rundvleessoep met noedels
Ingrediënten
Bereidingswijze Pittige Thaise rundvleessoep met noedels
Stap 1
Meng de biefstukreepjes in een kom met de rode currypasta. Verhit een wok op hoog vuur en voeg het biefstukmengsel toe. Bak de biefstukreepjes al omscheppend op hoog vuur in 2-3 minuten bruin.
Stap 2
Schenk de bouillon erbij en voeg de kokosmelk en het limoensap toe. Breng de soep al roerend aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken.
Stap 3
Bereid intussen de eiermie volgens de aanwijzingen op het pak. Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in plakken van 2 cm dik van de pit. Snijd de plakken in blokjes. Snijd de prei in plakjes van ½ cm. Voeg de mango en prei aan de soep toe en verwarm de soep nog 5 minuten. Breng op smaak met vissaus.
Stap 4
Laat de mie in een vergiet goed uitlekken. Schep de rundvleessoep in wijde kommen en schep in het midden een pluk eiermie. Hak de koriander grof en strooi het erover.
