Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige tofu met naanbrood
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige tofu met naanbrood
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Giet de tofu af en snijd in blokjes van 2 cm. Meng de tofu blokjes met het kerriepoeder, zout en peper.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de tofublokjes 5 minuten. Voeg de macaroni-spaghettigroente toe en bak nog 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verdeel de naanbroden over een bakplaat en bak af in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit intussen 1 el olijfolie in de pan en roerbak de bloemkoolrijst 1 minuut.
Stap 4
Verdeel de naanbroden over de borden en schep de bloemkoolrijst, de groente en tofublokjes over de naanbroden. Garneer met de salsa.
