Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Puntzakjes met fruitfrietjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Puntzakjes met fruitfrietjes
Stap 1
Vouw de stukken bakpapier tot puntzakjes en plak ze dicht.
Stap 2
Snijd de ananas in de lengte doormidden en snijd van beide helften over de lengte een plak van 1 cm dik af. Snijd van de plakken ananas en cantaloupe de schil weg en snijd de plakken in repen van 5 cm lang en 1 cm breed.
Stap 3
Schil de kiwi’s en appel en snijd de vruchten in de lengte in plakken van 1 cm dik. Snijd ook deze plakken in frieten van 4-5 cm lang en 1 cm breed. Besprenkel de plakken appel met wat citroensap. Laat alle ‘frieten’ op een laag keukenpapier uitlekken.
Stap 4
Roer de honing door de yoghurt en schep deze ‘mayonaise’ in de cupjes.
Stap 5
Verdeel de frieten op het laatste moment over de puntzakjes. Leg ze op een blad en zet de cupjes ernaast.
