Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rabarbertaart met hazelnoot
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rabarbertaart met hazelnoot
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de rabarber met 50 gram basterdsuiker en 1 theelepel merg uit het vanillestokje. Meng in een andere kom de hazelnoten met de rest van de basterdsuiker en de maizena.
Stap 2
Leg het bladerdeeg (25x40 cm) op de bakplaat en prik het deeg in met een vork. Rol 3 cm van de zijkanten van het deeg op tot een rand. Verdeel het hazelnootmengsel erover en leg daarop rijtjes rabarber.
Stap 3
Bak de plaattaart 25-30 minuten in het midden van de oven gaar en lichtbruin.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie305 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten32 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd6 g
