Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rigatoni ricotta pasta met spinazie en kerstomaatjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rigatoni ricotta pasta met spinazie en kerstomaatjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C (200 °C hetelucht).
Stap 2
Meng de snoeptomaatjes met de olijfolie en bestrooi ze met een beetje peper en zout (naar smaak). Spreid de tomaatjes over een bakplaat en rooster ze voor ca. 10 min. in de oven.
Stap 3
Kook de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.
Stap 4
Verwarm de Tradizionale pastasaus in een ruime pan en voeg de spinazie in 2 delen toe. Wacht met het toevoegen van het volgende deel tot het vorige is geslonken in de saus. Schep regelmatig om.
Stap 5
Roer de ricotta en meng samen met de pastasaus door de pasta. Serveer met de geroosterde tomaatjes en bestrooi met de gehakte walnoten om het helemaal af te maken.

