Rollade met bacon en ui uit de oven
Ingrediënten
Bereidingswijze Rollade met bacon en ui uit de oven
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de ui, peen en aardappelen met de olie in de braadslede. Breng op smaak met zout en peper. Rooster in 1 uur tot 1 uur en 15 min. in het midden van de oven gaar.
Stap 2
Verwijder intussen het net van de rollade. Dep het vlees droog en besmeer met de mosterd. Beleg de bovenkant met de plakjes bacon, zorg dat ze elkaar iets overlappen en zet ze vast met de prikkers.
Stap 3
Neem de braadslede na 15 min. uit de oven, schep de groenten om, schenk de bouillon erbij en leg de rollade erop. Rooster 45 min. tot 1 uur in de oven tot de rollade gaar is. Dek eventueel na 30 min. af met aluminiumfolie als het vlees te donker wordt.
Stap 4
Neem de braadslede uit de oven en laat de rollade 15 min. afgedekt rusten. Neem het vlees uit de schaal, verwijder de prikkers en snijd in plakken. Bestrooi de groenten met de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - 3 cocktailprikkers
- - braadslede
- - ovenschaal
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie481 kcal
- Eiwit45 g
- Koolhydraten42 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
