Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rozijnenkoekjes met room en honing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rozijnenkoekjes met room en honing
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd het deeg in gelijke stukjes en rol ze met koele hand tot balletjes ter grootte van een walnoot. Leg op de bakplaat en bak in de oven in 10-15 minuten lichtbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm.
Stap 2
Bestuif de koekjes licht met poedersuiker en serveer ze met geklopte room en een paar druppels honing. Lekker met een glaasje ijskoude marsala.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - vershoudfolie
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie685 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten80 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
