Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Salade met geroosterde broccoli en krokante kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Salade met geroosterde broccoli en krokante kip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep de broccoliroosjes om met 2 el olijfolie en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 2
Rooster de broccoli in 20 min. beetgaar in de oven. Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olie. Bak de kipfilethaasjes in 6 min. lichtbruin en gaar.
Stap 3
Meng voor de dressing de pindakaas met de sambal en gembersiroop. Verdun de dressing met 3-4 el water. Breng de pindadressing op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de slamelange met de rode ui en de geroosterde broccoli over 4 borden. Leg de kipfilethaasjes erop en besprenkel met de pindadressing.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie392 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten21 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
