Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaanse pompoensoep met chorizo en speculaascroutons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaanse pompoensoep met chorizo en speculaascroutons
Stap 1
Snijd de chorizo in kleine blokjes. Verhit de rest van de olie en bak hierin de worst op een lage stand knapperig.
Stap 2
Schep uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de boterhammen in kleine blokjes, bestrooi ze met de speculaaskruiden en hussel door elkaar.
Stap 3
Verhit de boter in een koekenpan en bak de broodblokjes op een lage stand om en om goudbruin. Verwarm de pompoensoep nogmaals en breng verder op smaak met zout en peper.
Stap 4
Giet de warme soep in diepe borden en bestrooi met de chorizo en croutons.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie235 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten12 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd6 g
