Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti bolognese met kipgehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti bolognese met kipgehakt
Stap 1
Snipper de ui. Snijd de bleekselderij in boogjes en de wortel in blokjes. Snijd de knoflook fijn.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui, knoflook, wortel en bleekselderij 3 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul.
Stap 3
Schep de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 min. Schenk de wijn erbij. Roer, voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook.
Stap 4
Voeg de linzen toe aan de saus. Kook de saus 10 min. op een lage stand. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 5
Giet de spaghetti af. Meng de pasta door de saus. Breng op smaak met zout en peper en schep de spaghetti op 4 borden. Bestrooi met de blaadjes van het takje basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie597 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten81 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
