Spaghetti met gehaktsaus en broccoli
Ingrediënten
Bereidingswijze Spaghetti met gehaktsaus en broccoli
Stap 1
Bak het gehakt in een hapjespan op matig hoog vuur al omscheppend rul. Snipper ui, snijd de winterwortel in blokjes en hak de knoflook fijn. Schep de ui, wortel en knoflook met Italiaanse kruiden, paprikapoeder, kaneel, wat zout en peper erdoor en bak alles nog 2 minuten.
Stap 2
Voeg de tomatenpuree toe, bak nog 1 minuut en schenk er per persoon 60 ml water bij. Breng alles aan de kook en laat minstens 25 minuten zachtjes sudderen tot het een lekker smeuïge saus wordt.
Stap 3
Kook intussen de spaghetti in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten zachtjes gaar.
Stap 4
Snijd de broccoliroosjes van de stronk. Schil de stronk met een dunschiller en snijd de stronk in blokjes. Kook de broccoliroosjes en blokjes stronk in een pan met ruim water en wat zout in 4 minuten beetgaar. Giet de spaghetti en broccoli af. Serveer de spaghetti met de gehaktsaus en broccoli.
