Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met rucolapesto, kruiden en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met rucolapesto, kruiden en geitenkaas
Stap 1
Doe de pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook, olijfolie, rucola en citroen in een blender en pureer. Breng op smaak met peper en zeezout.
Stap 2
Kook de doperwten kort, giet af en zet ze apart. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet vervolgens af bewaar een soeplepel van het kookvocht.
Stap 3
Doe de pesto bij de spaghetti en hussel goed door elkaar. Voeg de doperwten toe proef en voeg eventueel extra peper en zout toe.
Stap 4
Verdeel over de borden. Maak af met basilicumblaadjes, verkruimelde geitenkaas en wat grof gehakte walnoten.
