Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stapelsalade van peer, verse kaas en currycrisps
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stapelsalade van peer, verse kaas en currycrisps
Stap 1
Verwarm de olie op lage stand en voeg de broodkruimels en kerrie toe. Roerbak de kruimels tot ze knapperig en goudbruin zijn en laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 2
Meng de olijfolie met de oregano en strooi er wat peper over. Laat op smaak komen.
Stap 3
Snijd de peer door en verwijder het klokhuis. Leg de helften met het snijvlak naar beneden en snijd ze ieder in 8 dunne plakjes.
Stap 4
Druppel op elk bordje een beetje oregano-olie.
Stap 5
Leg hierop een kleine ovale vorm ricotta (deze quenelles maak je met 2 dessertlepels) en plakjes peer.
Stap 6
Druppel hierop nog wat olie en vervolg met nog een ricotta-quenelle en de rest van de plakjes peer.
Stap 7
Bestrooi met de kerriekruimels en wat mooie blaadjes oregano en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie235 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten13 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd5 g
