Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise mosselen met limoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise mosselen met limoen
Stap 1
Pel en snijd de knoflook fijn. Schrap de schil van de gember en snijd fijn. Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit, snijd de andere limoen in parten. Ris de blaadjes van de koriander.
Stap 2
Verhit een wok met 2 el zonnebloemolie en bak de knoflook, gember, rode currypasta en wokgroenten 4 minuten. Voeg de kokosmelk, limoenrasp, limoensap, de helft van de koriander en de mosselen toe.
Stap 3
Kook 7 minuten tot de mosselen open zijn.
Stap 4
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 5
Verdeel de rijst over de borden, schep de mosselen met de groente op de rijst. Garneer met de limoenparten en de rest van de koriander.
