Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Uien-koolrösti met pittige hüttenkäse en gepocheerd ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Uien-koolrösti met pittige hüttenkäse en gepocheerd ei
Stap 1
Meng de uien en kool met zout. Kneed door tot de kool zacht is en meng met 1 ei. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoge stand. Bak hierin hoopjes van het mengsel aan beide kanten goudbruin.
Stap 2
Meng de hüttenkäse met de paprika, harissa en kaneel. Breng een pan water tegen de kook aan en pocheer hierin de overige eieren circa 3 minuten per ei. Roer niet in het water. Schep de eieren met een schuimspaan uit de pan.
Stap 3
Leg de rösti op een bord. Maak af met de hüttenkäse en leg een gepocheerd ei erop. Garneer met de basilicumblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie275 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten9 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd5 g
