Varkensrib met geroosterde groente
Ingrediënten
Bereidingswijze Varkensrib met geroosterde groente
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges.
Stap 2
Snijd het loof van de bospeen tot 2 cm boven het begin en schil deze. Halveer de bospeen in de lengte.
Stap 3
Meng de knoflook met het paprikapoeder, grove mosterd en olijfolie. Verdeel dit over de varkenskrabben en laat dit 10 minuten marineren in de koelkast.
Stap 4
Snijd het bruin van de onderkant van de little gem en halveer deze.
Stap 5
Verdeel de groene asperges en bospeen over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 1 el olijfolie en bak in 20 minuten gaar in de oven.
Stap 6
Plaats de laatste 5 minuten de little gem erbij en rooster mee. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de varkenskrabben in 15 minuten gaar.
Stap 8
Serveer de varkenskrabben met de geroosterde groente.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie429 kcal
- Eiwit48 g
- Koolhydraten9.4 g
- Vet20.2 gWaarvan verzadigd6.1 g
Trefwoorden
