Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Visstoof met warmgerookte zalm, garnalen en dille
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Visstoof met warmgerookte zalm, garnalen en dille
Stap 1
Verhit de olie in een stoofpan en roerbak hierin de prei en aardappelblokjes 2-3 minuten. Blus af met de wijn. Giet de bouillon erbij en laat 15 minuten pruttelen.
Stap 2
Roer de crème fraîche, zalmfilets, garnalen en de helft van de dille door de stoof en warm even door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Garneer met de overige dille en plakjes citroen. Schep in kommen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie585 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten38 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd15 g
Trefwoorden
