Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vlaamse appeltaart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vlaamse appeltaart
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng 3 losgeklopte eieren door de spijs. Meng de appels met de gembersnippers, sinaasappelrasp, beschuit en de overige kaneel.
Stap 2
Rol het deeg uit op een met bakmeel bestoven werkvlak en leg in de ingevette vorm. Strijk de spijs over de bodem, verdeel de appels erover en verdeel de rest van de cruesli en abrikozen erover.
Stap 3
Besprenkel met gembersiroop en bak de taart circa 50 minuten in het midden van de oven.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - bakplaat
- - lage taartvorm
Voedingswaarden
- Energie800 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten103 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd16 g
