Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wokschotel met knoflookgarnalen en roerbakgroenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wokschotel met knoflookgarnalen en roerbakgroenten
Stap 1
Rasp de gember. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes uit de rode peper en snijd het vruchtvlees fijn.
Stap 2
Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten met de gember en rode peper 4-5 min. op een middelhoge tot hoge stand.
Stap 3
Schep de knoflookgarnalen erdoor en bak 2 min. mee. Schep de chilisaus erdoor en breng op smaak met sojasaus.
Stap 4
Bestrooi het gerecht met de gefrituurde uitjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie398 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten17 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd4 g
