Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wortelstengels in rauwe ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wortelstengels in rauwe ham
Stap 1
Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze met een groot mes in de lengte in vieren of in zessen. Vouw de plakjes ham in de lengte dubbel en wikkel elk plakje ham als een spiraal rond een wortelstengel. Zet de stengels rechtop in een wijd glas.
Stap 2
Hak de peterselie fijn. Pers de knoflook boven een schaaltje uit. Roer de mayonaise met hüttenkäse, sinaasappelrasp, peterselie, wat versgemalen peper en 1-2 eetlepels sinaasappelsap erdoor. Serveer het sausje als dip bij de wortelstengels.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie55 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten3 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
