Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalm-roomkaasrolletjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalm-roomkaasrolletjes
Stap 1
Snijd het stuk komkommer in lange repen en verwijder de zaadlijsten. Snijd de avocado in repen en snijd de bosui in dunne ringen.
Stap 2
Meng de roomkaas met de mierikswortelpasta en knoflookpoeder.
Stap 3
Verdeel de zalm gelijkmatig over een stuk vershoudfolie tot een strook van 20 bij 10 cm. Besmeer met de roomkaas, verdeel de komkommer en avocado in een baan over het midden. Rol de zalm met behulp van de folie op tot een sushirol. Snijd de rol in 8 stukjes.
Stap 4
Zet de rolletjes op een bord met een snijkant naar boven. Bestrooi met de bosui, het sesamzaad en serveer met de sojasaus.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie358 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten10 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd10 g
Trefwoorden
