Zalmsandwich & sandwich met kaasboter
Ingrediënten
Bereidingswijze Zalmsandwich & sandwich met kaasboter
Stap 1
Zorg ervoor dat de zuivelspread op kamertemperatuur is. Haal de dragonblaadjes van de takjes. Doe de blaadjes in een kopje en knip ze Met een schaar fijn. Knip in een ander kopje op dezelfde manier de dille fijn.
Stap 2
Roer in een kom de boter met een vork los. Roer er geraspte kaas, mosterd en fijngeknipte dragon door. Blijf roeren tot het een smeuïge kaasboter wordt.
Stap 3
Roer in een andere kom de zuivelspread los en roer de dille met wat versgemalen peper erdoor.
Stap 4
Bestrijk 6 sneetjes casinobrood met de kaasboter. Verdeel over 3 sneetjes een flinke pluk wortelreepjes.
Stap 5
Leg de andere sneetjes met kaasboter er met de boterkant naar beneden op. Druk iets aan.
Stap 6
Bestrijk de andere 6 sneetjes met zuivelspread.
Stap 7
Bedek 3 sneetjes met plakjes gerookte zalm. Leg de andere sneetjes met de zuivelspread naar beneden erop. Druk iets aan.
Stap 8
Snijd met een groot broodmes de korstjes mooi recht af.
Stap 9
Snijd alle stapeltjes brood elk diagonaal door in 4 driehoekige sandwiches en steek in enkele sandwiches een prikkertje met een hartje.
Aanvullende benodigdheden
- - schaar
- - broodmes
Voedingswaarden
- Energie110 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten8 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
