Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zoete aardappelsalade met veldsla en aiolidressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zoete aardappelsalade met veldsla en aiolidressing
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in blokjes van 1 cm. Schep ze om met de olijfolie en verdeel over de bakplaat.
Stap 2
Rooster de aardappelblokjes in de voorverwarmde oven in 20 min. lichtbruin en gaar. Verdun intussen de aioli met 1-2 el water tot een gladde dressing.
Stap 3
Laat de aardappelblokjes afkoelen tot lauwwarm of kamertemperatuur.
Stap 4
Meng op een schaal de veldsla met de aardappelblokjes, ui en granaatappelpitjes. Maak de salade aan met de aiolidressing en breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie232 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten26 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g
