Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zoete stoof met varkensvlees, abrikozen en bier
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zoete stoof met varkensvlees, abrikozen en bier
Stap 1
Bestrooi het vlees met de korianderpoeder, bloem, zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees op middelhoge stand om en om bruin. Neem uit de pan en houd apart.
Stap 2
Bak de uien in het bakvet op middelhoge stand in circa 5 minuten lichtbruin.
Stap 3
Voeg de zoete aardappel, abrikozen en het gebakken vlees toe en blus af met het bier. Laat op een hoge stand 1 minuut koken zodat de meeste alcohol verdampt.
Stap 4
Verkruimel de ontbijtkoek erboven en roer door. Laat afgedekt minimaal 2 uur zachtjes stoven. Garneer voor het serveren met peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie570 kcal
- Eiwit62 g
- Koolhydraten41 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
