DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Bagel met Hollandse garnalensalade

Brunch Eenvoudig 20 minuten
(0)
Brunch Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de dille fijn. Verwijder het klokhuis van de appels. Snijd één appel in blokjes van 1 cm en één appel in plakken van 5 mm dik. Stap 2 Meng de Hollandse garnalen met de dille, appelblokjes, mayonaise en de Griekse yoghurt. Breng de garnalensalade op smaak met zout en peper. Stap 3 Verdeel de bagels over een rooster en bak de bagels af in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Stap 4 Schaaf intussen 250 gr van de komkommer in plakken met een mandoline of kaasschaaf. Stap 5 Snijd de bagels open en verdeel hier de veldsla, garnalensalade, komkommerslierten en plakken appel.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - kaasschaaf- appelboor
Voedingswaarden (per portie)
Energie 409 kcal
Eiwit 20 g
Koolhydraten 48 g
Vet 14.2 g
Waarvan verzadigd 2.6 g
Trefwoorden
brunchrecepten