Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Geroosterde bloemkoolsalade met pitabrood
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Geroosterde bloemkoolsalade met pitabrood
Stap 1
Snijd de bloemkool in roosjes en de ui in parten. Meng met 2 el olijfolie, kerriepoeder en kaneel.
Stap 2
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster 20 minuten in de oven.
Stap 3
Scheur de maaltijdpita’s in stukken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de stukken pita om en om goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 4
Verdeel de sla over een grote schaal en schep de geroosterde bloemkool erop. Zigzag de knoflooksaus over de salade en bestrooi met de krokante pita’s.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie450 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten52 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
