DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Gevulde croissant met ei

Brunch Eenvoudig 25 minuten
(0)
Brunch Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de cherrytomaten door de helft. Maak een inkeping door de croissant in de lengte aan de bovenkant in te snijden. Hak de peterselie grof. Stap 2 Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de spinazie en de cherrytomaten over de croissants. Breek in iedere croissant een ei kapot en verdeel de oude kaas er overheen. Stap 3 Plaats de croissants 15 minuten in de oven tot het ei gestold is. Stap 4 Verhit intussen een droge pan en bak het ontbijtspek in 6 minuten krokant. Stap 5 Serveer de croissants met het krokant gebakken ontbijtspek en garneer met de peterselie.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Bekijk hoe je dit recept maakt In onze video leggen wij je stap voor stap uit wat je moet doen om dit recept op tafel te krijgen. Eet smakelijk!
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 251 kcal
Eiwit 16.9 g
Koolhydraten 18.7 g
Vet 17.3 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden
ontbijtrecepten